Stiri /
19 octombrie 2018

Vrei să stai în casa Juliei Roberts din Malibu? Chiria este 10.500 USD pe lună!

Actrița care a făcut senzație în „Pretty Woman” și nu numai își închiriază casa din Malibu, California. Imobilul are trei dormitoare, două băi, are o grădină frumoasă și te ajută să te bucuri din plin de soarele care dezmiardă acea parte a lumii. Julia Roberts a listat proprietatea pentru închiriere la doar un an după ce a achiziționat-o cu 3,895 milioane USD.

Construită în 1949 în stilul clasic al fermelor californiene, casa a fost renovată astfel încât să se adapteze stilului de viață și nevoilor locative actuale. Cu o suprafață utilă de 153 de metri pătrați casa poate primi oaspeți într-un living generos cu șemineu și cu un tavan interesant format în care au fost lăsate la vedere grinzile din lemn ale acoperișului.

julia-roberts_2

Bucătăria a fost concepută minimalist, dar fără a neglija aspectele funcționale. Electrocasnicele din oțel inoxidabil sunt integrate perfect în mobilierul alb. Bucătăria este gândită cu suficiente spații de depozitare astfel încât locatarii să nu aibă probleme din acest punct de vedere. Insula din centrul bucătăriei este o facilitate pe care o va putea aprecia din plin fie un bucătar amator cu aspirații de specializare în domeniu sau o familie care obișnuiește să mănânce mâncare gătită în casă.

julia-roberts_3

Un aspect interesant al proprietății este casa de oaspeți prevăzută separat de clădirea principală. Astfel, oaspeții pot avea intimitate și se vor putea bucura de vegetația tropicală plantată în jurul spațiilor de locuit.

Proprietatea este prevăzută cu un acces auto larg și cu două garaje independente care pot fi folosite fie ca parcare, fie ca spații de depozitare.

Chiriașii se vor putea bucura și de acces la o plajă exclusivistă aflată în apropierea proprietății.

Foto: Trulia.com

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.