+40 732 999 996
office@sodolescu.ro
RO / EN
 

Politica de confidentialitate

Home » Politica de confidentialitate

1. Introducere

Confidentialitatea datelor dvs. conteaza pentru noi. Ne luam foarte serios responsabilitatea de a proteja datele personale pe care ni le furnizati. Aceasta politica de confidentialitate, pe care o actualizam din cand in cand, explica ce tipuri de date colectam, in ce scop, modul in care le  folosim si protejam aceste date si drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale.

 

2. Operatorul datelor dvs.

SC Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL (cu sediul in Timisoara, judet Timis) avand cod de identificare fiscala RO 17957844, fiind inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Timisoara sub nr. J35/2947/2005) colecteaza si prelucreaza mai multe categorii de date personale ceea ce in conformitate cu legislatia in domeniul protectiei datelor, ne califica drept operator al acestor date cu caracter personal.Contextul legislativ Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru, a serviciilor noastre sau in legatura cu activitatea noastra, in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

 

3. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal pe care il puteti contacta in legatura cu orice chestiune legata de prelucrarea datelor dvs., precum si pentru exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: office@sodolescu.ro

 

4. Aplicabilitate

Prezenta politica de confidentialitate se aplica tuturor persoanelor vizate de procesele de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL, aceste persoane putand fi:

Vizitatori si utilizatori ai site-ului sodolescu.ro;

Parteneri contractuali precum furnizori, vanzatori, clienti, colaboratori, invitati cu care sunt incheiate contracte privind cesiunea drepturilor de autor (“Parteneri comerciali”);

 

5. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate vor fi:

prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata („legalitate, echitate si transparenta”);

colectate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri („limitari legate de scop”);

adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate („reducerea la minimum a datelor”);

exacte si, in cazul in care este necesar, vor fi actualizate („exactitate”);

pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele („limitari legate de stocare”);

prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare („integritate si confidentialitate”).

 

6. Cum colectam si procesam informatiile dvs. personale

6.1 Informatii personale pe care ni le oferiti:

Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

A. Date colectate pe site-urile Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL.:

informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv

adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);

informatiile pe care ni le furnizati la crearea Conturilor pe site-urile enumerate la art. 5 (inclusiv informatiile dvs. de contact);

informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail si / sau buletine de stiri (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);

informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);

informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);

informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele de pe site-ul nostru;

publicatiile, blogurile, interviurile, opiniile, comentariile etc.

B. Date colectate in cadrul concursurilor/ promotiilor/ evenimentelor Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL.

datele cu caracter personal pe care dvs. ni le furnizati cand interactionati cu noi, fie prin completarea formularelor de inscriere sau participare, fie ni le comunicati in mod oral ori in alt mod in scris (de ex. chestionare completate interviuri telefonice, cand va inregistrati pentru a utiliza serviciile noastre, cand participati la forumuri de discutii, etc), fie le dezvaluiti prin prezenta voluntara, fie sunt furnizate de un tert.

Datele pe care le prelucram pot include: nume si prenume, adresa, date din cartea de identitate, CNP, numar de telefon, adresa de e-mail, descriere personala, varsta, data nasterii, sexul, imaginea, vocea, informatii oferite in mod voluntar privind viata privata, precum si alte informatii, dupa caz.

C. Contacte profesionale ale reprezentantilor legali, persoanelor de contact sau angajatilor partenerilor, clientilor, furnizorilor de servici, colectate de Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL in desfasurarea obiectului de activitate. In concret, datele profesionale prelucrate sunt: nume, prenume, denumire functie, numar de telefon, adresa de email.

D. Date cu caracter personal cuprinse in Curriculum Vitae, depuse de candidati in considerarea anunturilor de recrutare aleSodolescu Imobiliare si Constructii SRL, precum si datele angajatilor Operatorului, inclusiv datele referitoare la datele referitoare la nume si prenume, adresa de domiciliu/resedinta, data si locul nasterii, starea civila, cod numeric personal, cetatenie, nationalitate, nivel de educatie si experienta, statut ocupational, adresa de e-mail, numar de telefon si altele, potrivit cerintelor Legislatiei muncii.

E. Alte informatii pe care ni le furnizati prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, inclusiv, daca este cazul, chestionare completate, precum si orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

 

6.2. Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.

In functie de datele si scopurile colectarii, va puteti bucura de acest site sau de o parte din serviciile oferite de Operator, fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs sau puteti sa introduceti numai cantitatea minima de informatii. Cu toate acestea, unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul exprimat pentru comunicarile comerciale.

 

7. Scopurile datelor dvs. cu caracter personal

Datele cu caracter personal transmise prin intermediul acestui site si/sau colectate prin alte mijloace conform art. 7.1 sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;

atunci cand o Persoana vizata:

(a) transmite Societatii orice formular, document, ori informatie cu privire la interactiunile si/sau tranzactiile sale cu Societatea;

(b) foloseste sau achizitioneaza produsele Societatii; sau (iii) incheie, executa si finalizeaza un contract (inclusiv de munca sau la distanta) cu Societatea;

atunci cand o Persoana vizata interactioneaza cu personalul Societatii, incluzand responsabilii pentru relatiile cu clientii, invitatii sau alti reprezentanti, de exemplu, prin telefon, scrisori, fax, intalniri in persoana sau email, pentru gestionarea sau administrarea relatiei de afaceri cu organizatia din care face parte Persoana Vizata;

atunci cand o Persoana vizata solicita sa fie contactata de Societate, sa fie inclusa intr-un email sau alte liste cu date de corespondenta, ori atunci cand Persoana vizata raspunde la solicitarea Societatii pentru furnizarea de Date cu caracter personal suplimentare;

atunci cand o Persoana vizata interactioneaza cu Societatea prin intermediul platformelor online;

atunci cand Societatea actioneaza in vederea prevenirii sau investigarii unei suspiciuni de frauda, activitati ilegale, omisiuni sau a unui comportament necorespunzator referitor la relatia unei Persoane vizate cu Societatea sau alte persoane fizice/juridice;

in scopuri publicitare, in vederea comunicarii cu Persoana Vizata prin canalele pe care aceasta le-a aprobat in prealabil pentru a o tine la curent in legatura cu activitatea Societatii, prin transmiterea de newsletter, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile, produsele si tehnologiile Societatii, precum si despre evenimente si proiecte ale Societatii sau pentru sondaje in randul clientilor, campanii de marketing, analiza de piata, tombole, concursuri sau alte activitati ori evenimente promotionale;

atunci cand Societatea respecta ori actioneaza conform unei solicitari a oricarei autoritati sau institutii publice competente sau cand raspunde solicitarilor de informatii din partea acestora;

atunci cand Societatea efectueaza raportarea fiscala, financiara, de reglementare, de management, de gestionare a riscurilor (inclusiv monitorizarea expunerii la risc) si de audit;

atunci cand o Persoana vizata trimite Datele sale cu caracter personal ori Datele cu caracter personal ale unei terte persoane (de exemplu, informatii despre membrii familiei sale si/sau angajati etc.) catre Societate, indiferent de motiv;

in scopul respectarii hotararilor judecatoresti si exercitarii si/sau apararii drepturilor Societatii;

in scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele Societatii;

in scopuri de cercetare a pietei si a opiniei publice, pentru a masura sau a intelege continutul preferat si pentru a oferi continut relevant pentru dumneavoastra; pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci cand alegeti sa faceti acest lucru; pentru a masura sau a intelege eficacitatea publicitatii pe care o oferim dumneavoastra si altor persoane si pentru a va oferi publicitate relevanta;

in orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus.

Totodata, daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare.

De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de stiri si revistele noastre de e-mail (ne puteti informa in orice moment daca nu mai sunteti interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

 

8. Temeiurile legale de prelucrare a datelor

a) Executarea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din GDPR)

Datele personale ale angajatilor, clientilor, potentialilor clienti, furnizori, colaboratori in baza contractelor privind cesiunea drepturilor de autor, parteneri si altii asemenea, pot fi procesate in scopul de a incheia, de a executa si de a finaliza un contract. In acest sens, prelucrarea este necesara:

 pentru un contract pe care Persoana vizata l-a incheiat in nume propriu; sau intrucat Persoana vizata a facut demersuri inainte de incheierea unui contract, in ambele cazuri, inclusiv contracte la distanta incheiate online sau telefonic

b) Consimtamant (art.6 alin. (1) lit. a din GDPR) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal speciale, pentru profilare, pentru participarea la analize de piata/sondaje, pentru comunicarea cu persoana vizata in scopuri de marketing.

In toate cazurile in care prelucrarea se va efectua in baza interesului nostru legitim in furnizarea serviciilor decurgand din domeniul nostru specific de activitate.

 

9. Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate

Nu dezvaluim datele cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor descrise in aceasta Politica sau in notificari separate furnizate in legatura cu anumite activitati. Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari si catre urmatorii destinatari:

personalul Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL (angajati, colaboratori);

terte persoane (clienti, imputerniciti, operatori asociati, operatori independenti din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679), la care Operatorul apeleaza din ratiuni de business, de cele mai multe ori fiind servicii specializate, profesioniste care pot gestiona volumele si tehnologiile necesare prin care Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL  sa-si poata exercita activitatea (ex. furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic, parteneri de afaceri, agenti,, co-producatori, agentii de publicitate, furnizori de servicii de analiza, subcontractanti);

catre autoritatile guvernamentale sau de aplicare a legii, daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege, cum ar fi de exemplu: Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Consiliul National al Audiovizualului, Inspectoratul Teritorial de Munca, Casa de Asigurari de Sanatate si Casa de Pensii, pentru depunerea de diverse cereri si formulare, precum si alte autoritati pentru indeplinirea altor obligatii legale;

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie sau a unui drept natural, sau in scopul unui proces de solutionare alternativa, confidentiala a diferendelor;

Cu exceptia celor detaliate mai sus, noi nu vom divulga, comercializa sau imprumuta vreodata niciuna dintre datele dvs. personale vreunui tert fara a va anunta, sau, daca este cazul, fara a obtine in prealabil consimtamantul dvs.

 

10. Transferul datelor cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si pot ajunge si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL va aplica garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs.

Cu Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. Orice transfer de date se va efectua cu respectarea cerintelor de securitate la care sunt supuse procesarile din cadrul Comunitatii Europene, a caror componenta o reprezinta respectarea standardelor UE privind prelucrarea datelor personale, asigurand astfel indeplinirea dezideratelor prevazute de legislatia in materie de protectie a datelor cu caracter personal.

 

11. Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate, dupa cum urmeaza:

a. Dreptul la informare si de acces la datele dvs, ceea ce inseamna ca puteti solicita o confirmare din partea operatorului daca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care va privesc si in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la informati privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

b. Dreptul de interventie asupra datelor, constand in posibilitatea de a obtine la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea, restrictionarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a dateor inexacte, a datelor care nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea.

c. Dreptul la rectificarea (corectarea) datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte sau nu mai corespund realitatii.

d. Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat” presupune dreptul de a solicita stergerea datelor care va privesc, in anumite circumstante, precum:

(i) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
(ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal;
(iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dvs., iar acesta a fost retras.

e. Dreptul la restrictionarea prelucrarii, presupune dreptul de a solicita incetarea prelucrarii in anumite circumstante, precum: (i) dvs. contestati exactitatea datelor pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date si (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.

f. Dreptul la portabilitatea datelor, ceea ce inseamna ca atunci cand este fezabil din punct de vedere tehnic,,vom putea - la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise.

g. Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara in careva aflati. Totodata aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sa fie prelucrate in scopuri comerciale sau de marketing direct efectuat de catre Operator.

h. Alte drepturi garantate de dispozitiile legale in materie:

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, bazate exclusiv pe prelucrarea automata inclusiv crearea de profiluri;

dreptul de a va adresa justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege;

dreptul de a fi notificat de catre Operator privind brese de securitate care au/ar putea avea impact asupra datelor persoanelor vizate.

In vederea exercitarii drepturilor mentionate mai sus, persoanele vizate vor transmite o cerere scrisa, semnata si datata, prin posta la sediul operatorului sau electronic, la adresa de email a responsabilului cu protectia datelor office@sodolescu.ro. Persoana vizata va primi un raspuns incel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de zile de la primirea acesteia.

In afara de drepturile mentionate mai sus, persoanele vizate se vor putea adresa cu o plangere impotriva modului de prelucrare a datelor, direct catre Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL, in care vor arata solicitarea, motivul nemultumirii sau/si drepturile pe care le considera ca i-au fost incalcate sau vor putea transmite o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro) dar nu mai devreme de 30 zile de la inaintarea unei plangeri catre Operator.

Datele de contact ale Autoritatii Nationale de Protectie a Datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

 

12. Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate de catre Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL pe serverele sale. Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

 in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;

 in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara

in curs sau potentiala; si pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

 

13. Prelucrarea datelor minorilor

Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal apartinand minorilor. Datele minorilor care au mai putin de 16 ani, nu vor fi prelucrate in lipsa acordului obtinut in prealabil de la parinti sau reprezentantul legal. In acest sens, Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL isi rezerva dreptul de a intreprinde masuri rezonabile pentru a verifica daca persoana a implinit varsta minima necesara pentru a isi exprima propriul consimtamant sau pentru verificarea faptului daca persoana care exprima consimtamantul in numele minorului este titularul raspunderii parintesti.

 

14. Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative. Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu.

Restrictionam accesul la datele dvs.personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs. Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu Autoritatea competenta de supraveghere.

 

15. Modificari ale politicii privind confidentialitatea

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web. Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, este posibil ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest  document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

 

16. Site-urile terte parti

Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.

 

17. Despre cookie-uri

Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.

Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri.

 

18. Securitatea site-ului

Nu putem garanta ca transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. In consecinta, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si intelegeti ca orice informatie pe care o transferati catre Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, Operatorul foloseste masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile si listele de corespondenta. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmarire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvaluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.

Suntem constienti ca pot aparea incidente de utilizare gresita sau incursiuni neautorizate de program, aceasta fiind pe aproape fiecare site web. In aceste situatii, obiectivele noastre sunt sa ne miscam repede pentru a izola problema, pentru a asigura sau restabili functionalitatea corespunzatoare si pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor nostri. Daca este necesar, Sodolescu Imobiliare si Constructii SRL va notifica autoritatile competente despre aceste incidente de utilizare incorecta sau incursiune neautorizata pe site-urile sale.

 

19. Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va exercitati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la office@sodolescu.ro

Totodata, ne puteti trimite o solicitare in acest sens si in format scriptic, la adresa sediului societatii, utilizand modelul de cerere pus la dispozitie de Operator in atasamentul acestui document.

Pentru a va actualiza sau a corecta datele dvs. personale, va rugam sa contactati responsabilul pentru protectia datelor la office@sodolescu.ro

Social media
© Copyright 2015-2021 Sodolescu Imobiliare