+40 732 999 996
office@sodolescu.ro
RO / EN
 

Servicii

Home » Servicii

Sodolescu Imobiliare si Constructii beneficiaza de o strategie de marketing si de vanzare a proprietatii ce garanteaza succesul oricarei tranzactii. Voi trebuie doar sa ne oferiti exclusivitate.

Strategia noastra se bazeaza pe mai multe aspecte precum: atentia la detalii, comunicarea si cunoasterea fiecarui client. Cand spunem atentie la detalii spunem atentie la preferintele, nevoile si felul de a fi ale tuturor celor care interactioneaza cu agentia imobiliara Sodolescu.

Prin comunicarea online si offline pastram legatura atat cu clientii, cat si cu colaboratorii. Si fiecare client va beneficia de atentia noastra maxima, fara sa depuna vreun efort.

Beneficii obtinute in urma colaborarii cu agentia noastra:

- Proprietatile listate in maxim 48 de ore de la preluarea ofertei.
- Acestea vor fi prezente si pe site-ul nostru care este actualizat zilnic si care are peste 450 de accesari pe zi.
- Toate aceste informatii pleaca de la noi si cu ajutorul unui newsletter al carui numar de abonati creste constant.
- Dezvoltam si mentinem relatii cu agenti si colaboratori din Timisoara si judetul Timis pentru a ne asigura ca proprietatile scoase pe piata sunt promovate pe cat mai multe cai.
- Expunere completa a proprietatii dumneavoastra, datorita contractului de colaborare cu imobiliare.ro, cel mai cunoscut site de anunturi imobiliare din Romania
- Taxele de evaluare a proprietatii sunt acoperite de noi.


Cu alte cuvinte, Sodolescu Imobiliare si Constructii va garanteaza vanzarea sau inchirierea proprietatii, bazandu-ne pe experienta noastra, pe cunoasterea pietei si a clientilor. Toate acestea fara a neglija preturile cerute.

Social media
© Copyright 2015-2021 Sodolescu Imobiliare