+40 732 999 996
office@sodolescu.ro
RO / EN
 

Pentru dezvoltatori

Home » Pentru dezvoltatori

Servicii pentru dezvoltatori:

Sodolescu Imobiliare si constructii ofera dezvoltatorilor de complexe imobiliare posibilitatea de a achizitiona terenuri cu ajutorul nostru sau de a vinde in exclusivitate constructiile de care dispune. Cele doua tipuri de serviciu pot fi negociate impreuna, dar nu sunt interdependente.

Astfel, pentru achizitionarea terenurilor pe suprafata carora urmeaza sa fie construite cladiri, complexe imobiliare, sau case, conform standardelor occidentale, vom gasi intotdeauna cele mai bune solutii. Locatiile propuse se vor alinia mereu cu cerintele clientului si intrebuintarea acestora.

In plus, dezvoltatorii se vor bucura de asistenta si consultanta incepand din momentul achizitie. Tot in vederea tranzactiilor reusite, asiguram negocierea si obtinerea celui mai bun pret. Nici aspectele legale nu sunt neglijate, agentia noastra imobiliara oferind suport cu ajutorul relatiilor de colaborare stabilite in cei peste 20 de ani de experienta in domeniu. In acest sens, compania noastra ofera, pentru un comision de 2% plus TVA, si solutionarea demersurilor ce tin de depunerea sau ridicarea actelor de la institutiile de profil precum Primaria, Directia Regionala a finantelor publice sau Ministerul cultelor.

Ajutorul nostru se extinde si in privinta recomandarilor de persoane care pot sa isi ofere suportul privind intocmirea actelor necesare pentru crearea de PUZ, pentru lucrarile de topometrie, arhitectura si tot ce este necesar pentru constructia complexelor care urmeaza sa fie punct de referinta in piata imobiliara a Timisoarei.

In cazul in care dezvoltatorii ne acorda exclusivitate pentru vanzarea apartamentelor, cladirilor sau a altor spatii construite, le oferim inainte de toate certitudinea tranzactiilor reusite atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al locatiei si alte nevoi ale dezvoltatorilor.

Un alt proces dificil la in demersul caruia dorim sa ne unim fortele este analiza locatiei, in functie de fiecare proiect si client in parte. Astfel, atentia noastra ridicata la detalii va fi cea pe care vom miza cand va spune tipul de unitati la care un anumit teren se preteaza, inaltimea maxima pe care o cladire poate sa o aiba conform terenului de care se dispune si, desigur, de tipul de cladire care va avea cel mai mare randament in locatia respectiva. Experienta ne permite sa mergem mai departe si sa va oferim sfaturi chiar si in ceea ce priveste tipul de compartimentare sau anexarea diverselor spatii precum locuri de parcare.

Contractul de exclusivitate include si comunicarea si vanzarea constructiilor la nivel profesionist, prin intocmirea si urmarea unui plan de PR si Marketing initiat in momentul obtineri autorizatiei de constructie. Acest plan include:

1. Descrierea detaliata a proiectului precum si istoricul al dezvoltatorului (*costurile asigurate de noi).
2. Brandingul pentru fiecare proiect, care contine urmatoarele elemente: nume, logo, moto
3. Promovarea proiectului prin intermediul mijloacelor de comunicare online si offline:
a. online pe site propriu, pe imobiliare.ro, pe micrositeul actualizat zilnic cu informatiile utile ((nr. de unitati vandute, inchiriate, rezervate, disponibile) dedicat fiecarui proiect si pe retelele de socializare potrivite fiecaruia
c. offline: in presa, bannere, meshuri sau alte mijloace
4. Realizarea materialelor necesare promovarii: mape, flyere sau altele

In functie de marimea si complexitatea proiectului, compania noastra va selecta o echipa de consultanti imobiliari care va lucra onsite, din momentul in care se finalizeaza lucrarile pentru cel putin o unitate (*costurile asigurate de noi).

Mentionam ca doar dezvoltatorul plateste un comision de 2% TVA, iar cumparatorilor li se percepe 0%. De asemenea, pe langa suportul oferit dezvoltatorilor, agentia noastra ofera consiliere si cumparatorilor ( fiind inclusi atat cumparatorii cu credite, cat si alte tipuri de cumparatori).

Pentru ca toate aceste procese sa aiba loc in timp util, ne vom asigura ca obtinerea certificatelor fiscale si a celor energetice nu va fi dificila (*costurile intocmirii actelor sunt suportate de dezvoltator).

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Social media
© Copyright 2015-2021 Sodolescu Imobiliare