+40 732 999 996
office@sodolescu.ro
RO / EN
 

Clientii nostri

Home » Clientii nostri

De la cupluri care doresc sa achizitioneze prima locuinta, pana la investitori care vor sa cumpere pentru a obtine, ulterior, venituri din inchirieri. Indiferent de categorie, clienti agentiei Sodolescu Imobiliare si Constructii primesc consultanta si servicii de calitate.

Pentru ca ii apreciem foarte mult, pastram legatura cu clientii si inainte de a le prezenta o proprietate, ne asiguram ca intelegem preferintele. Deci este foarte probabil ca, atunci cand ne prezentati proprietatea pe care doriti sa o puneti in vanzare, noi sa avem deja un client in minte si ca tranzactia sa se desfasoare mai rapid decat ati fi crezut.

Un alt mod de a mentine si dezvolta legatura cu clientii este blogul nostru. Prin intermediul lui raspundem la nelamuririle si intrebarile legate de vanzari, inchirieri sau orice alta problema legata de domeniul nostru de activitate.

Pe langa toate acestea, Sodolescu Imobiliare si Constructii ofera toate garantiile legale ce tin de cumpararea sau inchirierea unei proprietati. Astfel, dupa incheierea procesului de negociere, va vom ajuta si la intocmirea actelor notariale. De la contractul de vanzare-cumparare sau inchiriere, pana la intabularea noului proprietar in cartea funciara, echipa noastra va va fi alaturi.

 

Clienti business
 

 

Social media
© Copyright 2015-2021 Sodolescu Imobiliare