+40 732 999 996
office@sodolescu.ro
RO / EN
 

Klapka Residence

Termen predare
KLAPKA RESIDENCE este situat in zona BRAYTIM pe strada Josef Klapka nr. 14-16 Timisoara. Imobilul este structurat pe parter si doua etaje (P+2E).
Amplasat in vecinatatea galeriei de arte Triade, este integrat zonei prin volumentria de o eleganta retinuta si prin materialitatea calda, contemporana, definita prin placajele de caramida si combinatiile de tonuri alb si gri inchis care subliniaza ansamblul formal, integreaza 18 apartamente cu planimentrii diverse, spatiul liber, vitrajele ample si terasele generoase fiind caracteristici comune care definesc aceste locuinte.

Locatarii se vor putea bucura de spatiile verzi care delimiteaza perimentrul cladirii si de locul de joaca pentru copiii.

Cladirea are amenajata 21 de locuri de parcare in curtea interioara, in apropierea spatiilor verzi.

Amenajare strazi
Strazi asfaltate
Izolatii termice
Izolatie exterioara
Apartementele beneficiaza de dotari de nivel contemporan: finisari de inalta calitate, bai complet utilate, izolare termica la standard actuale, suprafete vitrate mari, cu tamplarii metalice, in system de triple-glazing, inclazire in pardoseala, terase generoase.
INFRASTRUCTURA
Structura subterana de rezistenta a imobilului este din BETON ARMAT.
Asigurarea evacurii a persoanelor din imobil in caz de incendiu se realizeaza prin casa scarii de la parter.


SUPRASTRUCTURA
Structura supraterana de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie cu caramida Phorotherm, STALPI de BETON ARMAT, GRINZI PERIMETRALE, contur de BETON ARMAT.
La exterior, zidurile condominiului sunt realizate din blocuri de caramida Phorotherm de 25 cm, placate cu vata minerala bazaltica Knauf Insulation (KIDP207) grosime 10cm. Placare tavane logii si soclu perete logie cu polistiren extrudat de 5-10cm. Adezivul utilizat pentru placare termosistem si masa de vspaclu este SikaHome Insulate Mineral Wool.
La interior, peretii de delimitare intre apartamente, sunt realizati din zidarie cu blocuri de caramida Phorotherm (grosime de 10-25 cm). Peretii de compartimentare ai apartamentelor vor fi realizati din cu blocuri de caramida Phorotherm (grosime de 10-25 cm). Peretii de mascare a coloanelor ce tranziteaza apartamentele vor fi realizate din gips carton pe structura metalica.


FINISAJE EXTERIOARE
Pe fatadele imobilului se aplica caramida aparenta Klinker R268NF9 si tenciuala decorativa Baumit SilikonTop (granuatie 1,5 mm). Acoperirea cladirii se va face tip TERASA, invelitoarea fiind realizata tip system termo-hidro, cu vata bazaltica Kanuf SmartRoof Thermal grosime 20cm, membrana bituminoasa bariera de vapori Bauder DS2, membrana PVC Bauder Termofol U20, urmand ca acoperisul terasa sa fie protejate cu pietris decorativ. Logiile vor fi hidroizolate cu membrana bituminoasa Bauder in doua straturi.
Confectiile metalice (balustrade balcoane, casa scarii, gard, porti acces, copertina intrare) vor fi vopsite in camp electrostatic.


FINISAJE INTERIOARE
In spatiile comune, peretii casei scarii de acces si a holului vor fi realizati din zidarie de caramida tencuiti (cu tencuiala mecanizata Baumit), gletuiti in trei straturi si vopsiti, cu vopsea lavabila culoare alb.
Toate pardoselile din interiorul apartamentelor se vor realiza pe intreaga suprafata a placii astfel:
- fonoizolatie si termoizolatie din polistiren extrudat;
- folie separatoare;
- o sapa de ciment slab armat;
- adeziv de finisaj specific;
- in zonele de living room si dormitoare, pardoseala este din parchet;
- in zonele de bucatarie si baie, finisajul pardoselii este cu placi ceramice (gresie).
In apartamente, placa si grinzile de beton se vor gletui si vopsi in alb lavabil. Peretii vor fi finisati cu tencuiala de ciment gletuita si vopsita in alb lavabil.
Tavanul va fi placat cu gipscarton pe structura metalica si vopsit cu lavabila alb.


TAMPLARIE EXTERIOARA
Suprafata vitrata aferenta condominiului este executata cu TAMPLARIE de aluminiu cu geam tripan, profile vopsite in camp electrostatic cu culoarea RAL 7016.


TAMPLARIE INTERIOARA
Usa de acces in apartament – usa de securitate clasa 2 Europeana, pe structura metalica, cu miez fonoizolant, garnitura perimetrala de cauciuc, multiple puncte de inchidere.
Usile de interior vor fi de tip celular, cu structura perimetrala din fibra lemnoasa miez din PAL perforat, finisaj melamina sau vinil.


ACCES SI IMPREJMUIRE CONDOMINIU
Aleile auto de acces si parcarea vor fi realizate din mixtura asfaltica BA16.
Complexul va dispune de doua porti acces auto cu automatizare si o poarta pietonala cu interfon.
Cele 18 de apartamente sunt grupate intr-un singur corp de cladire.


INSTALATII ELECTRICE
Instalatia electrica interioare/exterioara va fi realizata conform normativelor si legislatiei in vigoare (RO), precum si cu respectarea si realizarea celor sase cerinte esentiale de calitate conform Legii nr. 10/1995 si Normativului C56/2002 pentru verificarea calitatii lucrarilor si instalatiilor aferente: (I) – Rezistenta mecanica si stabilitate; (II) – Securitate la incendiu; (III) – Igiena, sanatate si protectia mediului; (IV) – Siguranta in exploatare; (V) – Protectie impotriva zgomotului; (VI) – Economie de energie si izolatie termica.
Distributia energiei electrice se va realiza printr-o retea de distributie Tip TN-S (L1+L2+L3+N+PE).
In vederea contorizarii energiei consumate vor fi prevazute contoare individuale la fiecare apartament, montate pe casa scarii; partile comune vor fi contorizate separate, tensiunea furnizata fiind 230 V.
Coloanele pentru alimentarea tablourilor electrice se vor realiza cu cabluri cu intarziere la propagarea flacarii si emisie redusa de gaze toxice (conductoare de cupru tip CYYF sau silimar 0.6/1kV, pozate pe jgheaburi metalice sau tuburi PVC de protectie).
Tablourile electrice vor fi realizate in conformitete cu SR EN 60439-1 si se vor prevedea cu spatiu de rezerva 20% pentru extinderi ulterioare.
Caile de evacuare stabilite prin “Scenariul de Securitate la incendiu” vor fi prevazute cu iluminat de siguranta conform Normativului I7-2011.
Instalatia pentru priza de legare la pamant va fi in conformitate cu Normativele in vigoare (SR HD 60346-5-54/2007, I7/2001). Aceasta va fi realizata prin pozarea in fundatii (stalpi si grinzi beton), pe conturul cladirii a unui electrod orizontal de OL-Zn 10 mm.
Instalatia exterioara de protectie impotriva trasnetului (IEPT) va fi realizata cu paratrasnet cu dispozitiv de amorsare.
In apartamente se vor realiza cablari pentru instalatiile de voce-date, telefonie si CATV.


INSTALATII DE INCALZIRE
Instalatia termica va fi realizata conform normativelor si legislatiei in vigoare (RO), precum si cu respectarea si realizarea celor sase cerinte esentiale de calitate conform Legii nr. 10/1995 si Normativului C56/2002 pentru verificarea calitatii lucrarilor si instalatiilor aferente: (I) – Rezistenta mecanica si stabilitate; (II) – Securitate la incendiu; (III) – Igiena, sanatate si protectia mediului; (IV) – Siguranta in exploatare; (V) – Protectie impotriva zgomotului; (VI) – Economie de energie si izolatie termica, completat cu Indrumatorul de aplicare MLPTL nr. 31/N din 02.10.1995, referitor la Regulamentul privind controlul de stat in constructii (C 31).
Incalzirea condominiului se va realiza utilizand centrale termice individuale (marca Viessman) care vor produce agent termic apa calda 80//60ºC si apa calda menajera preparata instant la o temperatura de maxim 60ºC, care va avea in componenta o automatizare standard.
Centralele termice vor fi amplasate in bucatarie, folosind ca sursa gaz metan GN de la reteaua E-ON, distributia instalatiei de gaz fiind realizata pe casa scarii, contorizata individual. Elementele de siguranta vor fi prevazute conform normelor ISCIR.
Instalatia de incalzire este prin pardoseala,cu reglaj temperatura pe zone multiple.


INSTALATIA DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE
Instalatia de climatizare si ventilatie va fi realizata conform normativelor si legislatiei in vigoare (RO), precum si cu respectarea si realizarea celor sase cerinte esentiale de calitate conform Legii nr.10/1995 si Normativului C56/2002 pentru verificarea calitatii lucrarilor si instalatiilor aferente: (I) – Rezistenta mecanica si stabilitate; (II) – Securitate la incendiu; (III) – Igiena, sanatate si protectia mediului; (IV) – Siguranta in exploatare; (V) – Protectie impotriva zgomotului; (VI) – Economie de energie si izolatie termica, completat cu Normativul I5-2010 si Indrumatorul de aplicare MLPTL nr. 1/N din 02.10.1995, referitor la Regulamentul privind controlul de stat in constructii.
In fiecare apartament se va instala un aparat de climatizare individual Toshiba, unitatile de exterior fiind amplasate pe acoperis. Colectarea condensului se va realiza gravitational printr-o distributie de conducte din PP (polipropilena).
Grupurile sanitare, baile si bucatariile sunt ventilate atat pe cale naturala, cat si mecanic prin montarea unui sistem de ventilatoare colectate intr-o retea verticala de distributie tubulatura, aerisirile fiind directionate pe terasele necirculabile ale cladirii.


INSTALATIA SANITARA
Instalatia sanitara si canalizarea interioara/exterioara va fi realizata conform normativelor si legislatiei in vigoare (RO), precum si cu respectarea si realizarea celor sase cerinte esentiale de calitate conform Legii nr.10/1995 si Normativului C56/2002 pentru verificarea calitatii lucrarilor si instalatiilor aferente : (I) – Rezistenta mecanica si stabilitate; (II) – Securitate la incendiu; (III) – Igiena, sanatate si protectia mediului; (IV) – Siguranta in exploatare; (V) – Protectie impotriva zgomotului; (VI) – Economie de energie si izolatie termica, completat cu Normativul I9-1994 si I9/1 – 1997.
Alimentarea cu apa potabila este asigurata de la reteaua publica aflata in zona, contorizarea consumului de apa rece va fi realizata prin montarea pe casa scarii de contori individuali.
Instalatiile de canalizare menajera vor fi evacuate la reteaua de canalizare stradala din zona, prin intermediul unui camin de racord.
Grupurile sanitare vor fi prevazute cu obiecte sanitare ceramice (vas WC montat pe cadru,, cada dus sau rigola cu cabina/separatie sticla si vana).
Apele meteorice de pe terase sunt colectate cu ajutorul unei instalaţii exterioare de canalizare pluviala si apoi deversate in colectorul de canalizare.

Cladirea nu este prevazuta cu instalatie de stingere incendiu (Hidranti).
Localizare
Contactati-ne pentru aceasta proprietate
Daniel SODOLESCU


Secretariat

Social media
© Copyright 2015-2022 Sodolescu Imobiliare