Torino Residence

Complexul rezidential Torino, este un ansamblu de apartamente conceput astfel încât să ofere locatarilor confortul și intimitatea de care au nevoie „acasă”. Astfel, conceptul exterior al complexului de apartamente a adoptat un stil clasic, a cărui caracteristici de bază sunt eleganța dată de simplitatea liniilor. În același timp, clădirea are un aer „chic” discret, ceea ce îi dă un caracter unic în peisajul construcțiilor rezidențiale din zonă.

             Spațiile interioare, apartamentele, păstrează linia eleganței impusă de conceptul designului exterior. Spațiul a fost conceput astfel încât să ofere locatarilor flexibilitate în amenajare și optimizarea amenajărilor interioare în funcție de nevoile și preferințele specifice.

             Apartamentele disponibile în Complexul rezidențial Torino sunt perfecte pentru cuplurile tinere care vor să-și achiziționeze prima locuință. De aceea, prețurile au fost optimizate astfel încât să se încadreze în limitele facilităților de finanțare cu garanții de la stat, respectiv Prima Casă, sau alte programe guvernamentale care vor încuraja cumpărarea de apartamente noi și nu numai.

             Complexul rezidențial Torino oferă, pe lângă spațiile rezidențiale și spații de birouri moderne destinate firmelor mici și mijlocii. Avantajul spațiilor de birouri din acest complex este dat atât de designul interior și flexibilitatea amenajărilor care pot fi făcute, cât și de zona liniștită care va feri angajații de elementele perturbatoare care pot interveni în zonele centrale ale orașului.

             Complexul rezidențial Torino, prin spațiile de care dispune, poate oferi avantajul competitiv al echilibrului între viața profesională și viața personală. Pentru un tânăr antreprenor, de exemplu, poate deveni atât sediul firmei, într-un spațiu dedicat acestui scop, cât și locuință.

An predare 2015
Stadiu Finalizat
Interval preturi De la 1000 € / mp
Numar camere 1, 2 și 3
Suprafete 48 - 76 mp

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

 • Untitled1
  Apartament 1 cameră
  32 mp
 • Untitled1
  Apartament 2 camere
  50 mp
 • Untitled1
  Apartament 3 camere
  55 mp
 • Untitled1
  Apartament 3 camere
  64 mp

Video

Descriere ansamblu

Complexul Torino, un proiect rezidențial de excepție în Dumbrăvița

Experiența, tradiția, tehnologia, creativitatea și stilul a două companii puternice în domeniul dezvoltării imobiliare s-au materializat într-o colaborare unică pentru oferta de apartamente noi din vestul țării. Complexul rezidential Torino, situat în Dumbrăvița, o zonă cu un potențial de dezvoltare foarte puternic, este rezultatul colaborării italo-române dintre companiile Prono și Logest.

prono_logo

            Prono, o companie cu tradiție pe plan intențional, cu peste un secol de experiență în domeniul construcțiilor, și-a început activitatea la sfârșitul anilor 1800, cu lucrări mici de amenajări interioare și exterioare. După 1930 a început să fie mai activă pe piața lucrărilor mari de construcții civile din Italia, iar după jumătatea secolului trecut s-a extins cu lucrări de anvergură în țări ca Franța, Africa sau Canada. Prono s-a dezvoltat în domeniile majore ale construcțiilor, având în portofoliu clădiri industriale, școli, spitale, parcări, drumuri, poduri, sisteme hidraulice și, nu în ultimul rând, ansambluri rezidențiale. Experiența și expertiza Prono pe segmentul rezidențial se manifestă la potențial maxim în Complexul rezidential Torino din Dumbrăvița.

 

despre_noi

            Logest este o companie de construcții bazată în Timișoara, specializată în construcții civile și industriale. Fondată în 2004, compania are o viziune aparte în ceea ce privește ansamblurile rezidențiale, concentrându-se pe crearea unor alternative locative care nu doar îndeplinesc aspectele practice ale unei locuințe ci vin pentru a oferi acel plus de valoare care transformă o structură rece de construcții într-un spațiu personal, confortabil, care poate fi numit „acasă”.

             Peisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor.        Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Complexul rezidențial Torino, amplasat în Dumbrăvița, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care Timișoara le oferă.

Detalii tehnice

             Complexul rezidențial Torino este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

Toate materialele folosite au garanția unor branduri specializate în materiale de construcții care și-au câștigat reputația datorită rigurozității cu care controlează calitatea. Complexul rezidențial Torino este construit din cărămidă Porotherm selectată cu atenție în funcție de condițiile specifice prezentate de climă și sol astfel încât să ofere o durabilitate crescută a clădirii.

Confortul termic, obținut prin consumul eficient al energiei este o preocupare esențială a constructorului. De aceea, izolația exterioară s-a realizat cu polistiren Swisspor de 10cm, astfel încât, în interiorul clădirii să poată fi întreținută o temperatură constantă atât iarna, cât și vara, fără un consum excesiv de energie. Eficiența energetică, un argument esențial în favoarea Complexului rezidential Torino, este obținută și prin sistemele de încălzire implementate. Astfel, încălzirea este făcuta prin pardoseală și este alimentată de o centrală termică provenind de la unul dintre cei mai reputați producători din domeniu, Ariston.

Lucrările de amenajări interioare sun realizate cu materiale de la producători de top, astfel încât finisajele să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, pereții și tavanele sunt realizate cu materiale produse de firma RIGIPS, lider mondial în producția materialelor folosite în amenajările interioare iar gresia și faianța sunt importate din Italia, de la Ceramiche Mariner, un producător recunoscut pentru calitatea produselor sale și pentru gama de modele pe care o propune.

Obiectele sanitare de calitate sunt esențiale atât pentru confortul locatarilor, cât și pentru design-ul băilor. De aceea au fost alese doar obiecte sanitare de la Gerberit, o marcă a cărei produse s-au impus pe piață prin calitate și durabilitate.

Pentru siguranța deplină a locatarilor, sistemul electric implementat în Complexul rezidential Torino este realizat de profesioniști care folosesc doar piese de o calitate certificată, marca Hager Deutschland.

Finisajele nu sunt complete fără ușile de interior și ferestrele. Ușile interioare sunt din lemn stratificat și sunt produse de Porta Doors, o marcă reputată pe piața ușilor, în timp ce ferestrele au geamuri termopan cu o foarte bună capacitate de izolare și profil din PVC sunt executate și montate de Fabrica de Geamuri.

Hartă

Str. Veneția, nr. 18-20

Contact

Mihaela TATU

Consultant Imobiliar

Și-a început cariera cu închirieri de apartamente, case, apoi a trecut pe rezidențial, vânzări de..

Georgeta HIRSOVESCU

Consultant Imobiliar

Este o fire dinamică, se pliază pe nevoile clientului și face mereu tot posibilul pentru..

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.