Rivendelle Residence

Avem convingerea că a locui în condiții adecvate stilului de viață actual poate fi la îndemâna oricui, iar o locuință cu stil și personalitate nu trebuie să fie un vis nerealizabil. Dăruirea întregii echipe și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea noastră de vizită.

An predare 2016
Stadiu În construcție
Interval prețuri De la 1050 € / mp
Număr camere 1, 2 și 3
Suprafețe 38 - 108 mp
Unități disponibile 60

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

 • ScreenHunter_140 Aug. 02 17.08
  Apartament 1 cameră
  38,31 mp
 • 1jumate
  Apartament 1 cameră și jumătate
  49,09 mp
 • 2cam
  Apartament 2 camere
  62 mp
 • ScreenHunter_143 Aug. 02 17.14
  Apartament 3 camere
  85 mp

APARTAMENTE ȘI PREȚURI - Corp A

*Prețurile nu includ TVA!

Corp B

*Prețurile nu includ TVA!

Descriere ansamblu

320x160 1

Rivendelle Residence – Confort, siguranță și servicii premium într-un altfel de ansamblu rezidențial în Timișoara!

Rivendelle Residence vine cu o altfel de abordare asupra conceptului locativ, propunând cumpărătorului timișorean ceva nou, o schimbare a stilului și a standardelor de viață prin adăugarea unor elemente de plus valoare spațiului locativ individual, dar și la nivelul întregului ansamblu. Conceptul ansamblului rezidențial este susținut de poziționarea în interiorul orașului, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, dar și la zonele comerciale și cele de servicii specifice mediului urban.

Noul proiect rezidențial promovează valorile unei comunități în care familiile tinere își găsesc condițiile de care au nevoie pentru a adopta un stil de viață așa cum își doresc. Propunerile locative ale Rivendelle Residence se adresează atât cuplurilor tinere, cât și familiilor care au deja unul sau mai  mulți copii prin spații ergonomice, cu o arhitectură interioară gândită în așa fel încât să se plieze după nevoile specifice ale viitorilor membri ai comunității Rivendelle Residence. Conceptul de design interior este realizat de către agenția de creație EZZO, care propune trei abordări diferite, inspirate din stilul urban, atât din punctul de vedere al aspectului, cât și al elementelor funcționale introduse în alternativele propuse. Toate conceptele interioare sunt flexibile și cumpărătorul poate veni cu propuneri de personalizare, astfel încât să-și creeze un spațiu adecvat nevoilor sale locative.

Ansamblul rezidențial, poziționat în Calea Lipovei, pe Strada Constructorilor, nr. 16, are 60 de apartamente cu o cameră, cu o cameră și jumătate, cu două camere și cu trei camere, dispuse în două corpuri de clădire. Fiecare dintre cele două corpuri propune și variante de apartamente penthouse care oferă un plus de intimitate, datorită poziționării în planul clădirilor. Aceste apartamente ajung până la suprafețe de peste 108 metri pătrați. Apartamentele cu două camere vin cu propuneri de spații locative de până la aproape 60 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon generoase de peste 10 metri pătrați.

Conceptul de design al apartamentelor și al clădirii este un argument puternic pentru cumpărătorul potențial, dar dezvoltatorul vine și cu alte avantaje competitive care pune Rivendelle Residence într-o poziție foarte bună pe o piață extrem de competitivă cum este cea din Timișoara. Numărul locurilor de parcare a fost gândit în așa fel încât să fie suficient locatarilor dar și vizitatorilor pe care aceștia îi primesc ocazional. Astfel, la subsol sunt 55 de locuri de parcare, iar la nivelul solului 38. Tot la subsol sunt 26 de boxe, care pot deveni spații de depozitare excelente pentru echipamente sportive și alte elemente folosite pentru cultivarea hobby-urilor.

Avantajele competitive oferite membrilor comunității Rivendelle Residence se completează cu serviciu de recepție disponibilă până la ora 22:00 unde pot fi solicitate o serie de servicii care pot fi prestate de personalul ansamblului rezidențial.

Dezvoltatorul a pus accent și pe elementele de securitate, de aceea, ansamblul este monitorizat în permanență cu un sistem performant de camere video, care poate preveni, sau contribui la rezolvarea unor eventuale evenimente de plăcute. Siguranța locatarilor este o prioritate pentru dezvoltator, de aceea au fost prevăzute investiții în acest sens.

Ansamblul rezidențial vine și cu o serie de elemente moderne pentru o utilizare sustenabilă a energiei, becurile tip led fiind doar un element care contribuie la aspectele „verzi” ale construcției.

Rivendelle Residence este dezvoltat de Werk Property Group, în colaborare cu Werk MB Construct, alături de EZZO Design pentru design interior. Cele trei entități și-au dat concursul pentru a crea o propunere diferită cumpărătorului timișorean.

Detalii tehnice

Amplasament: Str. Constructorilor 16, Timișoara
Suprafața terenului: 3.456 mp
Număr total de apartamente: 60
Tipuri de apartamente: cu o cameră, cu o cameră și 1/2, cu două camere, cu trei camere
Locuri de parcare: 55 la subsol (acces pe bază de card), 38 la nivelul terenului
Boxe în subsol: 26

Hartă

Str. Constructorilor, nr. 16

Contact

Daniel SODOLESCU

Office Manager

Datorită firii rebele, a preferat să devină propriul său șef. Așadar, a preluat tradiția familiei,..

Valentin SODOLESCU

Coordonator Marketing

Absolvent al facultății de inginerie de afaceri în electrotehnică, a câștigat experiență în SUA, unde..

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.