Perla Residence

Ansamblul Perla Residence, se încadrează în filozofia dezvoltatorului, de a construi locuințe cu profesionalism și materiale de calitate, oferind siguranță și confort sporit clienților finali.

An predare 2018
Stadiu In constructie
Interval prețuri De la 1100 € / mp
Număr camere 2. 3 si 4
Suprafețe 54 - 102 mp
Unități disponibile 8

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

 • ap 1s
  Apartament 2 camere
  54 mp
 • ap 6s
  Apartament 3 camere
  77 mp
 • ap 8s
  Apartament 3 camere
  80 mp
 • ap 2s
  Apartament 4 camere
  102 mp

Perla Residence

Supr. utilă Camere Preview Preț (€)
36 mp 2 48.330

Apartament cu 2 camere de vânzare

Nord, Timisoara

1448031.jpg
Apartament · De vânzare

Perla Residence este un proiect imobiliar amplasat intr-o zona linistita a Municipiului Timisoara, pe Strada Tristan Tzara, in zona Aradului. […]

Perla Residence este un proiect imobiliar amplasat intr-o zona linistita a Municipiului Timisoara, pe Strada Tristan Tzara, in zona Aradului. […]

48.330 €

*Prețurile includ o cota a TVA-ului de 5% și un loc de parcare!

Descriere ansamblu

 

ISTORIC

 Logest este o companie de construcții bazată în Timișoara, specializată în construcții civile și industriale. Fondată în 2004, compania are o viziune aparte în ceea ce privește ansamblurile rezidențiale, concentrându-se pe crearea unor alternative locative care nu doar îndeplinesc aspectele practice ale unei locuințe ci vin pentru a oferi acel plus de valoare care transformă o structură rece de construcții într-un spațiu personal, confortabil, care poate fi numit „acasă”.

      despre_noiPeisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Ansamblul Perla Rezidence, amplasat în Timișoara, pe strada Tristan Tzara, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care Timișoara le oferă.

DETALII TEHNICE

Ansamblul rezidențial Perla Rezidence este compus din 8 apartamenete cu doua, trei si patru camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită a municipiului Timișoara, pe strada Tristan Tzara, în zona Nord.

Complexul rezidențial Perla Rezidence este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

Toate materialele folosite au garanția unor branduri specializate în materiale de construcții care și-au câștigat reputația datorită rigurozității cu care controlează calitatea.

Lucrările de amenajări interioare sunt realizate cu materiale de la producători de top, astfel încât finisajele să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate

Obiectele sanitare de calitate sunt esențiale atât pentru confortul locatarilor, cât și pentru design-ul băilor.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ

Imobilul  oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor  largi și luminoase, ergonomicități fiecărui detaliu,  a finisajelor  moderne de cea mai bună calitate  și a materialelor  de top  folosite.

Regimul de inaltime redus P+E1+M si faptul ca sunt doar 8 apartamente de doua, trei si patru camera, finisate u materiale de cea mai buna calitate este perfect pentru persoanele ce doresc sa se bucure de intimidate, liniste si confort,

Compartimentarile au fost atent creonate, pentru a satisfice cerintele variate ale pietei. Aparatmentele au suprafete cuprinse intre 54mp si 102 mp și un loc de parcare inclus in prețul fiecărui apartament.

Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica și personaliza  spațiile  în funcție de necesitățile fiecărei familii.

APARTAMENTE

Ansamblul Perla Rezidence vă oferă 8 apartamente de 2, 3 si 4 camere, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.

Toate apartamente se predau finisate „la cheie”.

 

       

 

   

Hartă

Strada Tristan Tzara, nr. 17

Contact

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.