Firenze Residence

Firenze Residence, un nou proiect rezidențial extraordinar situat într-una dintre cele mai liniștite și sigure zone rezidențiale!              Experiența, tradiția, tehnologia, […]

An predare 2018
Stadiu În construcție
Interval prețuri De la 1100 € / mp
Număr camere 2 și 3
Suprafețe 44 - 72 mp
Unități disponibile 32

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

 • 1
  Apartament 2 camere
  45 mp
 • 2
  Apartament 2 camere
  47 mp
 • 3
  Apartament 2 camere
  42 mp
 • 4
  Apartament 3 camere
  71

APARTAMENTE ȘI PREȚURI - Firenze

*Prețurile includ o cota a TVA-ului de 5% și un loc de parcare!

Descriere ansamblu

Firenze Residence, un nou proiect rezidențial extraordinar situat într-una dintre cele mai liniștite și sigure zone rezidențiale!

             Experiența, tradiția, tehnologia, creativitatea și stilul unei companii puternice în domeniul dezvoltării imobiliare este pusa în practică pentru a oferii o oferta de apartamente unice în vestul țării. Datorită numeroaselor cereri înregistrate odată cu vânzarea Complexului rezidențial Torino si a complexelor Milano1 și Milano2 compania Prono a început un nou proiect rezidențial ce urmează a fi construit în zona de Nord a orașului.

ISTORIC

prono_logo

            Prono este o companie cu tradiție pe plan intențional, cu peste un secol de experiență în domeniul construcțiilor, își începe activitatea la sfârșitul anilor 1800, cu lucrări mici de amenajări interioare și exterioare. După 1930 începe să fie activă pe piața lucrărilor mari de construcții civile din Italia, iar după jumătatea secolului trecut s-a extins cu lucrări de anvergură în țări ca Franța, Africa sau Canada. Prono s-a dezvoltat în domeniile majore ale construcțiilor, având în portofoliu clădiri industriale, școli, spitale, parcări, drumuri, poduri, sisteme hidraulice și, nu în ultimul rând, ansambluri rezidențiale. Experiența și expertiza Prono pe segmentul rezidențial se manifestă la potențial maxim atât în Complexul rezidențial Torino din Dumbrăvița, în cadrul Ansamblului Rezidențial Milano din zona Braytim a municipiului Timișoara cât și în noile ansambluri rezidențiale din zona de nord a municipiului Timișoara.

 

            

             Peisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Ansamblul rezidențial Firenze, amplasat în zona de nord a municipiului, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care aceasta le oferă.

DETALII TEHNICE

Ansamblul rezidențial Firenze va ofera 32 apartamente cu doua și trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită a municipiului Timișoara, în imediata vecinătate a centrelor comerciale.

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

CONCEPT ȘI ARHITECTURĂ

Cu un design și o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect  în zona rezidențială de lux.

Imobilul  oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor  largi și luminoase, ergonomicități fiecărui detaliu,  a finisajelor  moderne de cea mai bună calitate  și a materialelor  de top  folosite.
Proiectul  desfășurat pe 3 nivele și având un număr  maxim de 3 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafețe mai mult decât generoase, cele 32  apartamente cu 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 42 mp și 72 mp și un loc de parcare inclus în prețul fiecărui apartament.

Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica și personaliza  spațiile  în funcție de necesitățile fiecărei familii.

APARTAMENTE

Ansamblul rezidențial Firenze vă oferă 32 apartamente de 2 și 3 camere, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.

Toate apartamente se predau finisate “la cheie”.

Hartă

Contact

Georgeta HIRSOVESCU

Consultant Imobiliar

Este o fire dinamică, se pliază pe nevoile clientului și face mereu tot posibilul pentru..

Mihaela TATU

Consultant Imobiliar

Și-a început cariera cu închirieri de apartamente, case, apoi a trecut pe rezidențial, vânzări de..

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.