Confort Residence

Ansamblul ” Confort Residence” va ofera 8 apartamente cu doua și trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită, pe strada Delfinilor, în zona Aradului.

test 43 3eewew

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

  • 2226796.jpg
    test 1
    11
  • 2230096.jpg
    test 2
    32

Descriere ansamblu

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

Proiectul desfășurat pe 2 nivele și având un număr maxim de 3 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafețe mai mult decât generoase, cele 8 apartamente cu 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 50 mp și 67 mp și un loc de parcare inclus in prețul fiecărui apartament.

Ansamblul rezidențial “Confort Residence” vă oferă 8 apartamente cu cate 2 și 3 camere, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.

Toate apartamente se predau finisate „la cheie”

Hartă

Contact

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.