Ansamblul Rezidențial Milano

Ansamblul rezidențial Milano, se încadrează în filozofia dezvoltatorului, de a construi locuințe cu profesionalism și materiale de calitate, oferind siguranță și confort sporit clienților finali.

An predare 2016
Stadiu În construcție
Interval prețuri De la 1100 € / mp
Număr camere 1, 2 și 3
Suprafețe 33 - 80 mp
Unități disponibile 34

Poze ansamblu

Tipuri apartamente

 • tip ap 1,4 parter
  Apartament 1 cameră
  33 mp
 • tip ap 2,3 parter
  Apartament 2 camere
  40 mp
 • tip ap 5,8,9,12 etaj 1,2
  Apartament 2 camere
  43 mp
 • tip ap 6,7,10,11 etaj 1,2
  Apartament 2 camere
  45 mp
 • tip ap A1 47
  Apartament 2 camere
  47 mp
 • tip ap A2 52 mp
  Apartament 2 camere
  52 mp
 • tip ap b 53 mp
  Apartament 2 camere
  53 mp
 • tip ap D 64 mp
  Apartament 3 camere
  64 mp
 • tip ap C 80 mp
  Apartament 3 camere
  80 mp

Milano I

*Prețurile includ o cota a TVA-ului de 5% și un loc de parcare!

Milano II

*Prețurile includ o cota a TVA-ului de 5% și un loc de parcare!

Video

Descriere ansamblu

Ansamblul rezidențial Milano, un proiect rezidențial extraordinar situat într-una dintre cele mai liniștite și sigure zone din municipiul Timișoara!

Experiența, tradiția, tehnologia, creativitatea și stilul a două companii puternice în domeniul dezvoltării imobiliare s-au materializat într-o colaborare unică pentru oferta de apartamente noi din vestul țării. Datorită numeroaselor cereri înregistrate odată cu vânzarea Complexului rezidențial Torino, colaborarea italo-română dintre companiile Prono și Logest a început un nou proiect rezidențial ce urmează a fi construit în zona Braytim a orașului.

ISTORIC

prono_logo

            Prono, o companie cu tradiție pe plan intențional, cu peste un secol de experiență în domeniul construcțiilor, și-a început activitatea la sfârșitul anilor 1800, cu lucrări mici de amenajări interioare și exterioare. După 1930 a început să fie mai activă pe piața lucrărilor mari de construcții civile din Italia, iar după jumătatea secolului trecut s-a extins cu lucrări de anvergură în țări ca Franța, Africa sau Canada. Prono s-a dezvoltat în domeniile majore ale construcțiilor, având în portofoliu clădiri industriale, școli, spitale, parcări, drumuri, poduri, sisteme hidraulice și, nu în ultimul rând, ansambluri rezidențiale. Experiența și expertiza Prono pe segmentul rezidențial se manifestă la potențial maxim atât în Complexul rezidențial Torino din Dumbrăvița cât și în cadrul Ansamblului Rezidențial Milano.

despre_noi

            Logest este o companie de construcții bazată în Timișoara, specializată în construcții civile și industriale. Fondată în 2004, compania are o viziune aparte în ceea ce privește ansamblurile rezidențiale, concentrându-se pe crearea unor alternative locative care nu doar îndeplinesc aspectele practice ale unei locuințe ci vin pentru a oferi acel plus de valoare care transformă o structură rece de construcții într-un spațiu personal, confortabil, care poate fi numit „acasă”.

             Peisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Ansamblul rezidențial Milano, amplasat în Timișoara, pe strada Claude Debussy, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care Timișoara le oferă.

DETALII TEHNICE

Ansamblul rezidențial Milano este compus din doua imobile ce însumează în total 33 de apartamente cu una, doua și trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită a municipiului Timișoara, pe strada  Claude Debussy, în zona Braytim.

Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ

Cu un design și o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect  în zona rezidențială de lux a cartierului Braytim.

Imobilul  oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor  largi și luminoase, ergonomicități fiecărui detaliu,  a finisajelor  moderne de cea mai bună calitate  și a materialelor  de top  folosite.
Proiectul  desfășurat pe 3 nivele și având un număr  maxim de 4 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafețe mai mult decât generoase, cele 33 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 35 mp și 86 mp și un loc de parcare inclus in prețul fiecărui apartament.

Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica și personaliza  spațiile  în funcție de necesitățile fiecărei familii.

APARTAMENTE

Ansamblul rezidențial Milano vă oferă 33 de apartamente de 1, 2 și 3 camere, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.

Toate apartamente se predau finisate “la cheie”.

FISE TEHNICE

Vezi fisa tehnica Cada

Vezi fisa tehnica Lavoar

Vezi fisa tehnica vas WC

Vezi fisa tehnica Baterie Cada

Vezi fisa tehnica Baterie Lavoar

Vezi fisa tehnica Set Dus

Hartă

Strada Claude Debussy, nr. 18

Contact

Georgeta HIRSOVESCU

Consultant Imobiliar

Este o fire dinamică, se pliază pe nevoile clientului și face mereu tot posibilul pentru..

Mihaela TATU

Consultant Imobiliar

Și-a început cariera cu închirieri de apartamente, case, apoi a trecut pe rezidențial, vânzări de..

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.