Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

103.628 € · Apartament (De vânzare)

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sodolesc/site/www/app/themes/realty-sodolescu/single-property.php on line 76

Origami RESIDENCE – Arta de a modela spatii

Origami Residence este amplasat in centrul orasului, pe strada Virgil Onitiu din cartierul Elisabetin. Este o zona rezidentiala prin excelenta a orasului Timisoara, trasatura confirmata atat de lunga sa istorie citadina, cat si de dezvoltarile arhitecturale curente ale acesteia.

Complexul residential Origami, propune o viziune arhitecturala bazata pe simetria si minimalismul formelor geometrice esentiale, care se imbina prin intermediul unghiurilor indraznete si liniilor clare pentru a oferi un spatiu de locuit generos si deschis, dar in acelasi timp protector, cu un grad ridicat de functionalitate si totodata familiaritate.

Origami Residence este un ansamblu conceput pentru persoane cu standarde rezidentiale ridicate, care apreciaza nu doar soliditatea constructiei si finisajele de foarte buna calitate, ci si personalitatea spatiului destinat locuirii, in masura sa ofere o experienta cotidiana desavarsita.

Ansamblul reszidential Origami este desfasurat pe sapte nivele dintre care unul subteran si cuprinde apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplexuri pe doua si trei nivele, situate in corpul superior al cladirii.

Cele 21 de apartamente, proiectate prin inglobarea de forme geometrice regulate, ofera spatii mari si deschideri ample, care capteaza cu usurinta lumina naturala si evidentiaza liniile simetrice ale locuintelor.

Structura cladire:
fundatii tip radier general din beton armat, plansee tip dala groasa, stalpi si diafragme din beton armat.

Pereti exteriori:
blocuri de BCA cu grosime de 30 cm si izolatie din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm

Pereti interiori:
compartimentari din pereti de tip stratificat (zidarie din BCA de 10 cm, placi poroase de 4cm, aer 1cm, si zidarie din BCA de 10cm) si gips-carton dublu placat.

Izolatii:
realizate din polistiren si placi Heraklit; rezistentele termice corectate ale elementelor de constructie sunt superioare valorilor recomandate pentru cladiri proiectate dupa data de 1 ianuarie 2014.

Parcare:
5 locuri de parcare supraterana si 21 de locuri de parcare subterana.

Cai de acces si comunicare:
Imobilul dispune de o intrare principala din strada si de o intrare secundara din curte.

Utilitati:
Imobilul este racordat la toate utilitatile deja existente pe strada Virgil Onitiu si anume: reteaua de gaz metan, reteaua de canalizare menajera si plubiala, reteaua de apa si energie electrica.

Schițe

Plan #1

Plan #2

s

Hartă

Ultracentral, Timisoara

Agent

Georgeta HIRSOVESCU

Consultant Imobiliar

Este o fire dinamică, se pliază pe nevoile clientului și face mereu tot posibilul pentru..

Contact

Proprietați similare(6)

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.