Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

400.000 € · Apartament (De vânzare)
2.000 € / luna · Apartament (De închiriat)

Luxury penthouse for rent/sale

Viata la inaltime

Intimitate si confort intr-un penthouse de exceptie conceput sa devina locuinta ideala pentru cei care apreciaza locuintele premium. Acest penthouse exceleaza din toate punctele de vedere, de la constructia in sine, amplasata pe acoperisul unui bloc nou, la finisajele interioare realizate din materiale de cea mai buna calitate care se imbina perfect pentru a crea nu doar un efect estetic deosebit, ci si o ergonomie impecabila, astfel incat locatarii sa beneficieze de cele mai inalte standarde locative disponibile la ora actuala pe piata din Timisoara.

Apartamentul beneficiaza si de o terasa senzationala, construita si amenajata cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora, astfel incat gazonul sa se mentina in cele mai bune conditii, iar vegetatia sa ofere un aer proaspat care completeaza perfect atmosfera din clipele de relaxare.

Design-ul interior imbina perfect eleganta si distinctia stilului clasic, dar beneficiaza din plin de elementele moderne, inteligent plasate, care incadreaza apartamentul in categoria premium prin confortul si efectele pe care le creeaza.

Agent

Valentin SODOLESCU

Coordonator Marketing

Absolvent al facultății de inginerie de afaceri în electrotehnică, a câștigat experiență în SUA, unde..

Contact

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.