Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

39.500 € · Casă / Vilă (De vânzare)

CASA DE VACANTA-VAND SAU SCHIMB CU APARTAMENT SAU TEREN IN TIMISOARA-DUMBRAVITA

Departe de agitația marilor orașe, dar dotată cu toate binecuvântările civilizației, casa de vacanță te impresionează cu frumusețea vremurilor de altădată, cu liniște, răgaz și tihnă, cu somn odihnitor și cu plimbări lungi pe iarba moale.
Casa de vacanţa face parte dintr-un lot de 10 parcele aflate in satul de vacanţa Altringen, zona este imprejmuită de un gard iar accesul este asigurat doar propietarilor.

Micul sat bănățean Altringen viețuiește departe de lumea dezlănțuită, la poalele pădurilor, încă de pe vremea în care șvabii îi spuneau Banatului acasă. Primele locuințe au fost ridicate în 1463 pe vatra satului de astăzi, iar după colonizarea cu germani din 1770-1771, au luat naștere Altringen și Charlottenburg, primul purtând numele contelui Karl Ignaz Clary-Aldringen, guvernatorul civil al Banatului, iar cel de-al doilea, numele soției sale.

Recășel sau Altringen, ambele fac referire la același mic sat șvăbesc. Frumusețea Banatului autentic a atras de-a lungul anilor sârbi, maghiari și români, multiculturalitatea devenind adevărata bogăție a locului.

Agent

George Albei

Consultant Imobiliar

Cu un background de manager, a cochetat cu ideea de imobiliare încă din 2004, iar..

Contact

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.