Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

67.627 € · Apartament (De vânzare)

Apartament cu 2 camere de vânzare în zona I. I. de la Brad

Am creat Rivendelle pentru ca tu să te bucuri de confortul și siguranța pe care le meriți!

Prin acest proiect unic în Timișoara, ne-am propus să ridicăm standardele serviciilor pe care le oferă un complex rezidențial.

Pentru că, de multe ori, serviciile oferite determină cererea, am dezvoltat proiectul Rivendelle Residence. Am creat un complex rezidențial rafinat, unic în Timișoara, care întrunește toate calitățile pe care trebuie să le aibă o locuință situată într-un oraș dinamic. Avem convingerea că a locui în condiții adecvate stilului de viață actual poate fi la îndemâna oricui, iar o locuință cu stil și personalitate nu trebuie să fie un vis nerealizabil. Dăruirea întregii echipe și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea noastră de vizită.

Conceptul din spatele acestui proiect împletește dedicarea și experiența, din dorința de a oferi viitoarelor familii din comunitatea Rivendelle servicii de cea mai bună calitate, alături de facilitățile necesare unei locuințe moderne. Toate cele nouă tipuri de apartamente sunt special concepute pentru nevoile personale ale fiecăruia, astfel încât să-l poți alege pe cel care ți se potrivește și să-l numești cu drag ”acasă”.

Pentru cei practici, care își doresc să se mute cât mai repede în locuința mult visată, atelierul de creație Ezzo a conceput trei tipuri diferite de design interior, inspirate din stilul urban actual. Astfel, poți alege cum va arăta apartamentul tău până la cele mai mici detalii, fără bătăi de cap sau timp pierdut. Te vei îndrăgosti de tipurile de design propuse de experți în domeniu, pentru trei stiluri diferite: Lorien, Rohan și Eriador.

Detalii tehnice

Amplasament: Str. Constructorilor 16, Timișoara
Suprafața terenului: 3.456 mp
Număr total de apartamente: 60
Tipuri de apartamente: cu o cameră, cu o cameră și 1/2, cu două camere, cu trei camere
Locuri de parcare: 55 la subsol (acces pe bază de card), 38 la nivelul terenului
Boxe în subsol: 26

s

Hartă

I. I. de la Brad, Timisoara

Agent

Mihaela TATU

Consultant Imobiliar

Și-a început cariera cu închirieri de apartamente, case, apoi a trecut pe rezidențial, vânzări de..

Contact

Proprietați similare(2)

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.