Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

63.000 € · Apartament (De vânzare)

Ansamblul rezidențial Milano I

Peisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Ansamblul rezidențial Milano, amplasat în Timișoara, pe strada Claude Debussy, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care Timișoara le oferă.

DETALII TEHNICE
Ansamblul rezidențial Milano este compus din doua imobile ce însumează în total 34 de apartamente cu una, doua și trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită a municipiului Timișoara, pe strada Claude Debussy, în zona Braytim.
Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ
Cu un design și o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect în zona rezidențială de lux a cartierului Braytim.
Imobilul oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor largi și luminoase, ergonomicități fiecărui detaliu, a finisajelor moderne de cea mai bună calitate și a materialelor de top folosite.
Proiectul desfășurat pe 3 nivele și având un număr maxim de 4 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafețe mai mult decât generoase, cele 34 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 35 mp și 86 mp și un loc de parcare inclus in prețul fiecărui apartament.
Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica și personaliza spațiile în funcție de necesitățile fiecărei familii.

APARTAMENTE
Ansamblul rezidențial Milano vă oferă 34 de apartamente de 1, 2 și 3, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.
Toate apartamente se predau finisate “la cheie”

Schițe

Plan #1

s

Hartă

Braytim, Timisoara

Agent

Georgeta HIRSOVESCU

Consultant Imobiliar

Este o fire dinamică, se pliază pe nevoile clientului și face mereu tot posibilul pentru..

Contact

Proprietați similare(24)

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.