Oferte speciale /
7 septembrie 2017

Nocturne Penthouse schimbă perspectiva asupra stilului de viață urban

Agitația urbană poate fi evitată chiar în interiorul orașului, iar alternativele pentru a avea parte de confortul urban și de liniștea atât de râvnită din localitățile rurale devin din ce în ce mai interesante și mai diversificate. Astfel, în oferta rezidențială din Timișoara se regăsesc proprietăți care se încadrează în toate categoriile de preț, de la locuințe eligibile pentru Prima Casă, la proprietăți exclusiviste.

Din cea de-a doua categorie face parte și Nocturne Penthouse, un apartament care se remarcă, în primul rând prin designul interior inovativ, gândit în așa fel încât să maximizeze atributele de confort pe care le poate oferi spațiul. În același timp, s-a mers și pe efecte vizuale de impact, contraste interesante, astfel încât să i se imprime spațiului și un caracter elegant. Practic, eleganța finisajelor, a obiectelor decorative și a mobilierului vine să completeze confortul pe care apartamentul, în ansamblul lui îl oferă.

a3

Cu o suprafață totală de 170mp, 140mp sunt alocați spațiului interior, în timp ce 30mp sunt ocupați de o terasă care oferă o priveliște relaxantă asupra orașului. Serile calde de vară pot fi petrecute pe această terasă concepută astfel încât să asigure intimitate, liniște și o panoramă asupra orașului.

a1

Nocturne Penthouse propune și o serie de aspecte practice, cum ar fi spațiul de depozitare generos care se regăsește în pod. Aici pot fi puse obiectele de uz sezonier, cum ar fi echipamentele de schi sau hainele groase de iarnă. De asemenea apartamentul este prevăzut cu spații pentru depozitarea valorilor. Două seifuri încastrate, rezistente la incendiu sunt incluse în dotările locuinței.

a4

Un aspect important de confort este dat de cele trei locuri de parcare dedicate apartamentului în parcarea specială a complexului rezidențial.

Calitatea finisajelor, a mobilierului a electronicelor și a electrocasnicelor este de top. Dezvoltatorul, împreună cu firma de design interior au studiat cu atenție fiecare detaliu, astfel încât, în momentul în care este predat proprietarului, apartamentului să fie la cele mai înalte standarde.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele Nocturne Penthouse. Mai multe detalii regăsiți în oferta detaliată, publicată aici.

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.