Investitii, Stiri /
24 martie 2020

MONARCH Tower: un proiect rezidențial exclusiv în portofoliul agenției noastre

89787673_114791656805579_6773669098061561856_o Contextul rezidențial din Timișoara este într-un proces continuu de dezvoltare și diversificare în concordanță cu exigențele cererii prezente la nivel local. Unul dintre răspunsurile speciale care anticipează nevoile de pe piața locală este MONARCH Tower, un proiect cu o poziționare privilegiată și cu o propunere unică în ceea ce privește condițiile locative integrate.
Atributele speciale pe care le propune ne-a determinat să susținem promovarea acestui proiect pe piața locală. Ne dorim ca cei care sunt în căutarea unei locuințe să descopere o alternativă premium, adaptată stilului lor de viață.

MONARCH Tower a fost proiectat astfel încât să se poată plia cu ușurință după nevoile omului modern dinamic, cu o carieră activă, conectat la comunitatea profesională a orașului. În același timp, locatarul MONARCH Tower este conectat și la viața socială a Timișoarei, îi place să mănânce în oraș, să profite de experiențele culinare oferite de restaurantele din zona centrală, sau de aromele propuse ce cafenelele cochete.

De asemenea, propunerea locativă a complexului rezidențial se adresează familiilor tinere care pot beneficia de plin de poziționarea centrală a noii lor locuințe. Accesul facil către zona centrală în care se regăsesc instituții de învățământ, precum și accesul facil către zonele de servicii sau către zonele de petrecere a timpului liber sunt argumente viabile în alegerea unei locuințe. Parcurile de pe malurile Begăi sunt în apropierea clădirii, ceea ce este un avantaj important pentru amatorii de mișcare.
Din punctul de vedere al construcției propriu zise și a finisajelor, acestea sunt de calitate superioară astfel încât să ofere durabilitate și siguranță noilor rezidenți. Nu în ultimul rând, atât faza de proiectare, cât și cea de execuție au ca prioritate atenția la detaliu, astfel încât confortul să devină un avantaj competitiv important propus de complex.
MONARCH Tower și-a propus să devină un punct de referință în ceea ce privește standardele locative urbane.

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.