Oferte speciale /
27 iunie 2017

Firenze Residence, un ansamblu rezidențial mulat pe cerințele cumpărătorului modern

Firenze ResidenceComportamentul cumpărătorilor pe o piață care manifestă o dinamică foarte accentuată, cum este segmentul rezidențial din Timișoara, cere în permanență, creativitate și deschidere către tendințele locative moderne din partea dezvoltatorilor. Astfel ansamblurile rezidențiale noi care se construiesc acum în oraș și în localitățile limitrofe trebuie să îndeplinească o listă mai lungă de cerințe pentru a fi atractive pentru cumpărător. Firenze Residence, nu este o excepție de la regula nescrisă a inovației pe care dezvoltatorii o respectă, astfel încât să reușească să vină cu un plus de valoare în fața cumpărătorilor potențiali, plus valoare menită să aducă o creștere în ceea ce privește calitatea vieții.

În contextul pieței imobiliare timișorene, Firenze Residence, devine o alternativă interesantă atât prin poziționare, cât și prin facilitățile pe care le oferă. Prin Firenze Residence, dezvoltatorul continuă seria inovațiilor rezidențiale pe care le-a propus pieței timișorene prin ansamblurile Milano1 și Milano2. Cele două imobile de apartamente au fost apreciate de cumpărători, dar aprecierea a impus dezvoltatorului o responsabilitate suplimentară cu acest nou proiect care urmează să fie predat în 2018, după ce construcția, finisajele exterioare și interioare vor fi realizate în proporție de 100%.

Imobilul dorește să promoveze ideea de comunitate, de spațiu familiar, în care locatarii să se bucure de intimitate și confort dar, în același timp, să aibă facilitățile de care au nevoie pentru a putea lucra împreună în vedera întreținerii calității vieții și chiar a îmbunătățirii acesteia. De aceea, imobilul care va avea 32 de apartamente este gândit cu un regim de înălțime P+2. Apartamentele vor fi cu două și trei camere, iar suprafețele sunt cuprinse între 44 și 72mp, astfel încât să poată acoperi nevoile locative ale tinerilor cu un stil de viață activ, care au nevoie de o locuință care le oferă un mediu propice pentru odihna atât de necesară după zilele agitate.

Zona pentru Firenze Residence a fost aleasă după criterii stricte, astfel încât să fie na cu potențial din punct de vedere rezidențial, în special în ceea ce privește facilitățile comerciale, dar și una care asigură un acces ușor și rapid către zona centrală a orașului.

Dezvoltatorul este dedicat calității, așa că, pentru confortul viitorilor proprietari nu se va face rabat de la cele mai înalte standarde, atât în ceea ce privește structura imobilului, cât și finisajele exterioare și interioare. Apartamentele vor fi predate finisate „la cheie”, cumpărătorii având posibilitatea să-și personalizeze designul interior al locuințelor.

Firenze Residence este o alternativă de luat în considerare în cazul în care sunteți interesați de achiziția unui apartament nou în Timișoara.

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.