Șodolescu Imobiliare și Construcții beneficiază de o strategie de marketing și de vânzare a proprietății ce garantează succesul oricărei tranzacții. Voi trebuie doar să ne oferiți exclusivitate.

Strategia noastră se bazează pe mai multe aspecte precum: atenția la detalii, comunicarea și cunoașterea fiecărui client. Când spunem atenție la detalii spunem atenție la preferințele, nevoile și felul de a fi ale tuturor celor care interacționează cu agenția imobiliară Sodolescu.

Prin comunicarea online și offline păstrăm legătura atât cu clienții, cât și cu colaboratorii. Și fiecare client va beneficia de atenția noastră maximă, fără să depună vreun efort.

Beneficii obținute în urma colaborării cu agenția noastră:

  • Proprietățile listate în maxim 48 de ore de la preluarea ofertei.
  • Acestea vor fi prezente și pe site-ul nostru care este actualizat zilnic și care are peste 450 de accesări pe zi.
  • Toate aceste informații pleacă de la noi și cu ajutorul unui newsletter al cărui număr de abonați crește constant.
  • Dezvoltăm și menținem relații cu agenți și colaboratori din Timișoara și județul Timiș pentru a ne asigura că proprietățile scoase pe piață sunt promovate pe cât mai multe căi.
  • Expunere completă a proprietății dumneavoastră, datorită contractului de colaborare cu imobiliare.ro, cel mai cunoscut site de anunțuri imobiliare din România
  • Taxele de evaluare a proprietății sunt acoperite de noi

Cu alte cuvinte, Șodolescu Imobiliare și Construcții vă garantează vânzarea sau închirierea proprietății, bazându-ne pe experiența noastră, pe cunoașterea pieței și a clienților. Toate acestea fără a neglija prețurile cerute.

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.