Vinde în timp ce construiești

Servicii pentru dezvoltatori:

Șodolescu Imobiliare și construcții oferă dezvoltatorilor de complexe imobiliare posibilitatea de a achiziționa terenuri cu ajutorul nostru sau de a vinde în exclusivitate construcțiile de care dispune. Cele două tipuri de serviciu pot fi negociate împreună, dar nu sunt interdependente.

Astfel, pentru achiziționarea terenurilor pe suprafața cărora urmează să fie construite clădiri, complexe imobiliare, sau case, conform standardelor occidentale, vom găsi întotdeauna cele mai bune soluții. Locațiile propuse se vor alinia mereu cu cerințele clientului și întrebuințarea acestora.

În plus, dezvoltatorii se vor bucura de asistență și consultanță începând din momentul achiziție. Tot în vederea tranzacțiilor reușite, asigurăm negocierea și obținerea celui mai bun preț. Nici aspectele legale nu sunt neglijate, agenția noastră imobiliară oferind suport cu ajutorul relațiilor de colaborare stabilite în cei peste 20 de ani de experiență în domeniu. În acest sens, compania noastră oferă, pentru un comision de 2% plus TVA, și soluționarea demersurilor ce țin de depunerea sau ridicarea actelor de la instituțiile de profil precum Primăria, Direcția Regională a finanțelor publice sau Ministerul cultelor.

Ajutorul nostru se extinde și în privința recomandărilor de persoane care pot să își ofere suportul privind întocmirea actelor necesare pentru crearea de PUZ, pentru lucrările de topometrie, arhitectură și tot ce este necesar pentru construcția complexelor care urmează să fie punct de referință în piața imobiliară a Timișoarei.

În cazul în care dezvoltatorii ne acordă exclusivitate pentru vânzarea apartamentelor, clădirilor sau a altor spații construite, le oferim înainte de toate certitudinea tranzacțiilor reușite atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al locației și alte nevoi ale dezvoltatorilor.

Un alt proces dificil la în demersul căruia dorim să ne unim forțele este analiza locației, în funcție de fiecare proiect și client în parte. Astfel, atenția noastră ridicată la detalii va fi cea pe care vom miza când vă spune tipul de unități la care un anumit teren se pretează, înălțimea maximă pe care o clădire poate să o aibă conform terenului de care se dispune și, desigur, de tipul de clădire care va avea cel mai mare randament în locația respectivă. Experiența ne permite să mergem mai departe și să vă oferim sfaturi chiar și în ceea ce privește tipul de compartimentare sau anexarea diverselor spații precum locuri de parcare.

Contractul de exclusivitate include și comunicarea și vânzarea construcțiilor la nivel profesionist, prin întocmirea și urmarea unui plan de PR și Marketing inițiat în momentul obțineri autorizației de construcție. Acest plan include:

1. Descrierea detaliată a proiectului precum și istoricul al dezvoltatorului (*costurile asigurate de noi).
2. Brandingul pentru fiecare proiect, care conține următoarele elemente: nume, logo, moto
3. Promovarea proiectului prin intermediul mijloacelor de comunicare online și offline:
a. online pe site propriu, pe imobiliare.ro, pe micrositeul actualizat zilnic cu informațiile utile ((nr. de unități vândute, închiriate, rezervate, disponibile) dedicat fiecărui proiect și pe rețelele de socializare potrivite fiecăruia
c. offline: în presă, bannere, meshuri sau alte mijloace
4. Realizarea materialelor necesare promovării: mape, flyere sau altele

În funcție de mărimea și complexitatea proiectului, compania noastră va selecta o echipă de consultanți imobiliari care va lucra onsite, din momentul în care se finalizează lucrările pentru cel puțin o unitate (*costurile asigurate de noi).

Menționăm că doar dezvoltatorul plătește un comision de 2% TVA, iar cumpărătorilor li se percepe 0%. De asemenea, pe lângă suportul oferit dezvoltatorilor, agenția noastră oferă consiliere și cumpărătorilor ( fiind incluși atât cumpărătorii cu credite, cât și alte tipuri de cumpărători).

Pentru ca toate aceste procese să aibă loc în timp util, ne vom asigura că obținerea certificatelor fiscale și a celor energetice nu va fi dificilă (*costurile întocmirii actelor sunt suportate de dezvoltator).

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.