De la cupluri care doresc să achiziționeze prima locuință, până la investitori care vor să cumpere pentru a obține, ulterior, venituri din închirieri. Indiferent de categorie, clienți agenției Șodolescu Imobiliare și Construcții primesc consultanță și servicii de calitate.

Pentru că îi apreciem foarte mult, păstrăm legătura cu clienții și înainte de a le prezenta o proprietate, ne asigurăm că înțelegem preferințele. Deci este foarte probabil ca, atunci când ne prezentați proprietatea pe care doriți să o puneți în vânzare, noi să avem deja un client în minte și ca tranzacția să se desfășoare mai rapid decât ați fi crezut.

Un alt mod de a menține și dezvolta legătura cu clienții este blogul nostru. Prin intermediul lui răspundem la nelămuririle și întrebările legate de vânzări, închirieri sau orice altă problemă legată de domeniul nostru de activitate.

Pe lângă toate acestea, Șodolescu Imobiliare și Construcții oferă toate garanțiile legale ce țin de cumpărarea sau închirierea unei proprietăți. Astfel, după încheierea procesului de negociere, vă vom ajuta și la întocmirea actelor notariale. De la contractul de vânzare-cumpărare sau închiriere, până la intabularea noului proprietar în cartea funciară, echipa noastră vă va fi alături.

Clienti business

clienti business
Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.