Uncategorized /
13 noiembrie 2017

3 moduri care te pot ajuta să găsești apartamentul de vis

apartamentGăsirea apartamentului de vis este un proces care necesită timp, răbdare și perseverență pentru ca la final să găsești o locuință care a cerut din partea ta o serie de compromisuri. Conform unui raport realizat de Analize Imobiliare, platformă dezvoltată și susținută de Imobiliare.ro, timpul mediu pentru vânzarea unui apartament este de 74 de zile. Din perspectiva cumpărătorul, această perioadă este una extrem de solicitantă, mai ales dacă se dorește un apartament care să se apropie cât mai mult sau chiar să se confunde cu cel imaginat la începerea căutărilor.

Procesul nu trebuie să fie, însă un demers stresant, ci unul organizat, plăcut, care să ducă la rezultatele scontate sau cât mai aproape de acestea. Pentru a atinge această „performanță” în căutarea unui apartament în Timișoara, ai la dispoziție o serie de metode și tehnici care te vor ajuta să folosești timpul disponibil în cel mai eficient mod posibil.
1. Lasă informația să vină la tine. Abonează-te la newsletter-urile agențiilor imobiliare din oraș pentru a afla noutățile imediat ce acestea apar. De asemenea, urmărește-le site-urile și paginile de pe rețelele sociale. Astfel, odată ce vezi un apartament care se încadrează în criteriile tale, poți acționa.

2. Deleagă sarcinile de căutare unui asistent virtual. Asistentul virtual este o noutate tehnologică din ce în ce mai adaptată nevoilor omului modern. Există pe piață o serie de astfel de asistenți cum ar fi Google Assisatant, Siri de la Apple sau Alexa de la Amazon. Acești asistenți virtuali pot să preia sarcinile de căutare și să-ți prezinte rezultatele, atât timp cât le stabilești criteriile.

3. Lucrează cu un profesionist. Mai devreme sau mai târziu, s-ar putea să te lovești de un blocaj în căutările tale. În acest caz, ar fi bine să lucrezi cu un specialist în imobiliare care să te ajute în toate etapele procesului de căutare și negociere a cumpărării locuinței. Agentul imobiliar joacă un rol important în orice tranzacție, atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

Oferta de apartamente de vânzare din Timișoara este una destul de variată, așa că ai nevoie și de o sistematizare a opțiunilor disponibile în funcție de criteriile tale. Aici intervine agentul imobiliar care poate veni cu sugestii astfel încât locuințele pe care le vezi să poată deveni apartamentul de vis.

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.