Compară Proprietăți

Compară

Ați atins numarul maxim de patru proprietăți pentru a fi comparate.

87.500 € · Apartament (De vânzare)

Apartament nr. 04 corp D – cu 3 camere de vânzare în zona Aradului

Peisajul ofertelor rezidențiale din Timișoara și localitățile limitrofe evoluează, se diversifică adaptându-se la tendințele din arhitectură, dar și la nevoile locative și la bugetele cumpărătorilor. Dezvoltatorii se „întrec” în a veni cu propuneri din ce în ce mai interesante, iar un astfel de proiect care propune o alternativă viabilă pentru cumpărătorul timișorean este Ansamblul rezidențial „Firenze”, amplasat în Dumbravita, pe strada Delfinului, într-o zonă atractivă pentru cei care vor să se îndepărteze de agitația orașului, dar să nu se priveze de facilitățile pe care acesta le oferă.

DETALII TEHNICE
Ansamblul rezidențial „Firenze” va ofera 32 apartamente cu doua și trei camere. Situat într-o zonă extrem de apreciată și liniștită, pe strada Delfinului, în zona Aradului.
Ansamblul este construit din materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât și în ceea ce privește finisajele interioare și exterioare, instalațiile electrice și sanitare, astfel încât să ofere cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile care îi va oferi condiții de confort optime într-un spațiu compartimentat și amenajat după un concept arhitectural modern.

CONCEPT ŞI ARHITECTURĂ
Cu un design și o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect în zona rezidențială de lux a municipiului.
Imobilul oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor largi și luminoase, ergonomicități fiecărui detaliu, a finisajelor moderne de cea mai bună calitate și a materialelor de top folosite.
Proiectul desfășurat pe 3 nivele și având un număr maxim de 3 apartamente pe fiecare nivel, dispune de suprafețe mai mult decât generoase, cele 32 apartamente cu 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 42 mp și 72 mp și un loc de parcare inclus in prețul fiecărui apartament.
Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încât să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a modifica și personaliza spațiile în funcție de necesitățile fiecărei familii.

APARTAMENTE
Ansamblul rezidențial Firenze vă oferă 32 apartamente cu cate 2 și 3 camere, fiecare apartament având inclus în preț 1 loc de parcare și o cota a TVA-ului de 5%.
Toate apartamente se predau finisate „la cheie”

Hartă

Aradului, Timisoara

Agent

Mihaela TATU

Consultant Imobiliar

Și-a început cariera cu închirieri de apartamente, case, apoi a trecut pe rezidențial, vânzări de..

Contact

Proprietați similare(43)

Istoricul de navigare printre proprietăți va fi afișat aici de îndată ce vei vizualiza proprietăți.